Ciscoworks LMS 2.5 dont works the web

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Ciscoworks LMS 2.5 dont works the web

Ciscoworks LMS 2.5 dont works the web

by martinadasme » Tue Jul 12, 2011 1:18 pm

Hi, I have instaled LMS 2.5 whit no problems, today reset the server (winfows 2003 server) and the CiscoWorks Web Service dont start.


I manually start but and I cant.



This service is the only dont start.


The service path to executable Apache.exe


I manually execute this Apache.exe and dont work, I attach somes images.



The rest of the services of CiscoWorks is started.


The URL http://cw-adm:1741 doesnt work



In the event viewer i have an error Apache, I attach screenshot

I attach the pdshow


The pdreg:


C:\Documents and Settings\madasme>pdreg -l Apache
Process = Apache
Path = C:\PROGRA~1\CSCOpx\MDC\Apache\Apache.exe
Flags = -d C:\PROGRA~1\CSCOpx\MDC\Apache
Startup = Started automatically at boot.
Dependencies = Tomcat


C:\Documents and Settings\madasme>pdreg -l Tomcat
Process = Tomcat
Path = C:\PROGRA~1\CSCOpx\MDC\tomcat\bin\tomcat.exe
Flags =
Startup = Started automatically at boot.
Dependencies = Not applicable


Please help me whit this

Top