Packet loss at 7609

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Packet loss at 7609

Re: Packet loss at 7609

by leoghoul » Thu Jan 23, 2014 9:43 am

hi dear,

Do you haved sucess in this problem ?

Now, I'm the same problem with a CISCO7606-S

thaks

Re: Packet loss at 7609

by leoghoul » Thu Jan 23, 2014 9:39 am

dear,


Do you have sucess in this problem?

Now, i haved the same problem with CISCO7606-S.

Thks

Packet loss at 7609

by isaias.azeredo » Wed Jul 06, 2011 11:45 pm

Hi all,

Could you help me with this?

1. When I perform an extended* ping from the ISP-7600 pointng to the CPE, I have some packet loss.
*ping <cpe_ip> size 1500 repeat 10000
:|


2. If I change the source of extended ping to a device before 7609, for example, I have no packet loss.
;)


3. If I remove the policy in 7600 and keep this as the source of the extended ping, packet loss not happen anymore.
:roll:


The third item is what bothers me. What would explain this situation?

Configurations:

- Routing Protocol: Static

- Interface of the 7600 that points to CPE:
ROTAGG-01#show run int po 20.2001
interface Port-channel20.2001
description Customer_x encapsulation dot1Q 2001
ip address x.x.x.x/30
ip access-group CLIENTES-IN in
no ip redirects
no ip unreachables
no ip proxy-arp
ntp disable
service-policy output 4M
end

ROTAGG-01#show int po20.2001
Port-channel20.2001 is up, line protocol is up (connected)
Hardware is EtherChannel, address is 5475.d0ad.f800 (bia 5475.d0ad.f800)
Description: >> Customer_x
Internet address is x.x.x.x/30
MTU 1900 bytes, BW 2000000 Kbit/sec, DLY 10 usec,
reliability 255/255, txload 1/255, rxload 1/255
Encapsulation 802.1Q Virtual LAN, Vlan ID 2001.
ARP type: ARPA, ARP Timeout 04:00:00
Keepalive set (10 sec)
0 packets input, 0 bytes
0 packets output, 0 bytes
Last clearing of "show interface" counters never

ROTAGG-01#show policy-map int po20.2001
Port-channel20.2001

Service-policy output: 4M

Counters last updated 00:00:05 ago

Class-map: POLICY (match-any)
219358438 packets, 200231319082 bytes
30 second offered rate 531000 bps, drop rate 30000 bps
Match: any
0 packets, 0 bytes
30 second rate 0 bps
police:
cir 4000000 bps, bc 125000 bytes
conformed 215826660 packets, 195052293084 bytes; actions:
transmit
exceeded 3531778 packets, 5179025998 bytes; actions:
drop
conformed 822000 bps, exceed 50000 bps

Class-map: class-default (match-any)
0 packets, 0 bytes
30 second offered rate 0000 bps, drop rate 0000 bps
Match: any
0 packets, 0 bytes
30 second rate 0 bps


Does anyone know what could be the root cause?

(...)

Top