Page 2 of 2

Re:WIC-1T/2T or WIC-1DSU-T1???

Posted: Thu Aug 05, 2010 4:10 am
by Guest

Yes, it's just a matter of having cables with the right connectors. Also remember that for back to back connections, the cable must be DCE-DTE too.

Re:WIC-1T/2T or WIC-1DSU-T1???

Posted: Thu Aug 05, 2010 5:19 am
by Guest

Clear! Thanks a lot for your help!

Re: WIC-1T/2T or WIC-1DSU-T1???

Posted: Sat Apr 30, 2011 8:14 am
by agagagugu
Yes, u can connect I-T on one router to 2-T on another router.

Re: WIC-1T/2T or WIC-1DSU-T1???

Posted: Wed Feb 05, 2014 6:47 pm
by stinger2048
Hi,
The WIC-1T has a DB60 connector on it.
The WIC-2T has a smart serial connector on it.
The WIC-1DSU-T1 has a RH-45 style connector on it.

You can have the WIC-1t and WIC-2T work together with a special back to back cable. It just has to be db60 to smart serial. Obviously you can have wic-2t to wic-2t with a smart serial to smart serial cable.

WIC-1DSU-T1 cards need a special cable that can only be used with each other. Watch out as there is a v1 and a v2 of this modules and they each do not work in all models. Rougly the v1 is up to a 2600XM. The V2 is for ISR routers like a 1841, 2801, etc.