Syslog Automated Action not run

MIBS, SMMPv1, SMMPv2, SMMPv3 and management
Guest

Re:Syslog Automated Action not run

Post by Guest » Fri Nov 12, 2010 2:11 am


Hi davistan,I found all messages into syslog_info like that:%SYS-5-CONFIG_I: Configured from console...%SYS-5-RELOAD: Reload requestedI found also messages into RME Report"Syslog Analyzer Configuration Changes Report" and "24 Hour Report".My automatic action script it that:-rwxr-xr-x   1 casuser  casusers      64 Mar 13 12:30 Reload_Router_Switch.sh#!/usr/bin/shecho "SYSLOG ACTION SUCCESS!" >> ./trace.logbut no file trace.log is created.There is no messages filterAny to check?ThanksLeonardo

Guest

Re:Syslog Automated Action not run

Post by Guest » Fri Nov 12, 2010 3:46 am


I don't think casuser has a home directory where ./trace.log could be created. How about /tmp that's world writable.#!/usr/bin/shecho "SYSLOG ACTION SUCCESS!" >> /tmp/trace.logCheers,Michel

Guest

Re:Syslog Automated Action not run

Post by Guest » Fri Nov 12, 2010 4:53 am


I never recommend using relative paths in Automated Action scripts.  Change the "./" to a fully-qualified path to which casuser has write access.  Since you are doing an append operation, make sure that file exists.If the AA script still does not run, enable Syslog Analyzer debuggign under RME > Admin > System Preferences > Loglevel Settings, then reproduce the problem, and look at the AnalyzerDebug.log for any errors relating to your AA.

Guest

Re:Syslog Automated Action not run

Post by Guest » Fri Nov 12, 2010 6:23 am


I did it, and it running now!ThanksLeonardo

Post Reply