netconfig devicefile invalid argument

MIBS, SMMPv1, SMMPv2, SMMPv3 and management
Guest

netconfig devicefile invalid argument

Post by Guest » Mon Jan 10, 2011 2:53 pm


Hi,I use LMS 3.1I run exactly the same command but I get th following message:cwcli netconfig createjob -u admin -p password -devicefile /opt/CSCOpx/bin/test.list -commandfile command.file -policyfile policy.in -description "cwcli netconfig job" -mode config<cwcli> FATAL - NETCLI014:Netconfig createjob command failed<cwcli> FATAL - Invalid argument: officeukmy test.list file content is:cat test.listofficeukThe weird thing is that if I run the same command but without having a file but device (-device officeuk), it works!I can't see any reason why this is not working, can u?what is the correct argument did i miss something? I read the netconfig's manual and it is said to enter devices name contained in RME database.regardsalex

Alt+MAlt+N
Guest

Re:netconfig devicefile invalid argument

Post by Guest » Mon Jan 10, 2011 3:30 pm


This is a bug in the documentation.  The device file must be an extension of the regular CLI.  So, the syntax is:-device device1[,device2[,device3[,...]]]In your case, this will work:% cat test.list-device officeuk

Guest

Re:netconfig devicefile invalid argument

Post by Guest » Mon Jan 10, 2011 4:11 pm


it worked! thank you very muchi guess if i have more then 1 device the file will contain something like that:- device device1,device2,device3,etc...regardsalex

Guest

Re:netconfig devicefile invalid argument

Post by Guest » Mon Jan 10, 2011 4:53 pm


thank yu very much it is working by now

Post Reply